fbpx
Nyhet

Välkommen på digital konferens – Kompetens i samverkan

Projektet Kompetens i samverkan har pågått sedan januari 2018 och har finansierats med medel från Europeiska Socialfonden (ESF). Nu är projekttiden snart slut och vi vill med denna digitala konferens ge alla chansen att ta del av projektets resultat, men också få höra hur vi jobbar vidare med dessa frågor. Konferensen vänder sig till alla som arbetar inom hästnäringen.

När? 19 maj klockan 12.30-15.00

Program:

12.30-13.30 Hur kan man arbeta med ständiga förbättringar hästverksamheter och få en mer effektiv verksamhet? Åsa-Lina Nordlund, ansvarig utbildare för Ledarpraktikan och Lean-coach beskriver hur man kan göra en så kallad Slöserijakt med exempel från dem vi gjort hos deltagarna i ledarskapsutbildningen Ledarpraktikan Häst. Vi berättar även mer om ledarskapsutbildningen som startar med en ny omgång i höst.

14.00-15.00 Omvärldsanalys kring utbildning, kompetensförsörjning, fortbildning och arbetsmiljö. Analysföretaget Kairos Future har på uppdrag av HNS gjort en analys av megatrender, omvärldvärldstrender och närvärldsutmaningar som påverkar hästnäringen. Vi presenterar resultatet och diskuterar framtidsfrågor.

Det är kostnadsfritt att delta, vi behöver din anmälan senast den 17 maj.

Anmäl dig här

Läs mer om projektet

Läs mer om slöserijakten och deltagarnas tips

Varmt välkommen!

Kontaktpersoner
Malin Connysson Forskningsansvarig/lärare Wången
Mer från HNS
Hitta din organisation inom hästnäringen