fbpx
Nyhet

Extra tillfälle! Hästföretagarcentrum bjuder in till informationsträffar om djurhälsoförordningen

Senast den 21 april ska alla hästar ha registrerats på en hemadress, det står i den nya djurhälsoförordningen (AHL) som träder ikraft samma datum. Intresset för digital information om den nya förordningen har varit stort och därför erbjuds nu ytterligare ett tillfälle att delta.

Hästnäringen har i ett gemensamt arbete noga följt, bevakat och påverkat utvecklingen av det nya regelverket för smittskydd och smittspårning. Under informationsträffen berättar vi mer om både arbetet och vad som gäller för dig som håller häst. Anna Sundin som lett arbetat med frågan under hela 2020, är en av våra främsta experter på området och håller i träffen.

I mån av tid kommer du som deltar ha möjlighet att ställa frågor om djurhälsoförordningen, vad den innebär och vad som gäller för dig som håller häst. För detaljfrågor eller frågor om registreringsverktyget hänvisar vi även till Jordbruksverkets hemsida och kundtjänst 0771 223 223.

Varmt välkommen den 11 mars kl. 12-13, anmäl dig här.

Anmälan är stängd.

Inbjudan med länk till sändningen kommer att skickas ut till angiven mailadress onsdag eftermiddag. Om du inte har mottagit någon inbjudan, kan det bero på att du angivit fel mailadress eller att mailet har fastnat i din skräppost.
Om du har svarat nej till samtycke att vi hanterar dina personuppgifter, kommer ingen inbjudan att skickas ut då vi inte kan administrera din anmälan.

Träffarna är kostnadsfria, du får en länk till mötet ett par dagar innan via mail.

Läs mer om vårt arbete, i intervjuer med Anna Sundin

Del 1

Del 2

Del 3

Läs mer om djurhälsoförordningen hos Jordbruksverket

  

Mer från HNS
Hitta din organisation inom hästnäringen