fbpx
Nyhet

Välkommen till en utbildning inom arbetsmiljö och Lean

Nu erbjuder vi i samarbete med Åsa-Lina Nordlund på Nordlund Utveckling en utbildning inom arbetsmiljö och Leanmetoden för hästverksamheter.

Utbildningen vänder sig till verksamhetsansvariga som genomfört Ledarpraktikan eller liknande ledarskapsutbildningar och som i sina verksamheter vill utveckla sina processer, öka delaktigheten, minska arbetsmiljörisker samt öka trivsel och kundvärden. Fysiska och digitala träffar varvas med studiebesök hos varandra samt coachning på teamnivå, med möjlighet till individuell coachning.

Via arbetsmarknadssatsningen har HNS möjlighet att subventionera utbildningsprogrammet för deltagande verksamheter mot målbilden att skapa hållbara företag och organisationer som skapar en trygg och attraktiv arbetsmarknad.

Utbildningen delas upp i tre steg och genomförs under perioden mars 2021 till september 2022. Aktiviteterna sker löpande under perioden och varvas med digitala och fysiska träffar som är utformade för att skapa delaktighet och ett gemensamt engagemang i verksamheterna. De deltagande verksamheterna slås ihop i triader som fungerar som aktiva studiegrupper under hela programperioden. 12 deltagande företag delas upp i totalt fyra triader (erfa-grupper), med målsättningen att alla ska hälsa på hos varandra i ett studiebesök.

Läs mer och anmäl dig här

Kontaktperson
Mer från HNS
Hitta din organisation inom hästnäringen