fbpx

Amanda Larsson – Svensk Travsport

Amanda Larsson är en av hästnäringens unga ledare som fått chansen att utvecklas via ledarskapsprogrammet Hästnäringens Unga Ledare (HUL).

Farten och spänningen var det första som Amanda fastnade för i travsporten.
– Det är en mäktig känsla att sitta i travsulkyn bakom en häst, beskriver Amanda. Jag har gått så många kurser jag kan, tagit licenser, varit instruktör och tävlat mycket, men nu vill jag även fokusera på att fler ska få uppleva känslan med hästen!

Amanda har tidigare arbetat som konsult inom utbildnings- och ungdomsfrågor på Halmstadstravet och är även en av deltagarna i ledarskapsprogrammet Hästnäringens Unga Ledare (HUL).
– Det bästa med att vara med i HUL är alla personer som jag fått möjlighet att träffa, säger Amanda. Extra roligt är det att lära känna övriga deltagare som kommer från hela landet och som brinner för samma frågor men inom olika hästorganisationer och sporter, där tror jag att vi kan dra stor lärdom av varandra.

FAKTA OM HÄSTNÄRINGENS UNGA LEDARE DEL II

De unga deltagarna kommer förses med verktyg och fördjupande kunskaper inom projektledning, gruppdynamik, medieträning och personlig utveckling. De får också möjligheten att skapa ett starkt nätverk mellan varandra men även med redan aktiva inom de olika medverkande organisationerna. Målet är att stärka dessa individer till att ta steget vidare mot organisationernas ledning.

Inom ramen för programmet kommer alla deltagare få göra praktik på kansliet till sin moderorganisation för att få en inblick och förståelse för det dagliga arbetet.

Kontaktperson
Ulrika Backan Utbildningsledare HUL
Hitta din organisation inom hästnäringen