Hästlovet

Hästlovet är hästnäringens egna version av det klassiska höstlovet. Bjud in nyfikna till din anläggning och få fler att upptäcka det fantastiska med hästen.

När det är som mörkast vill vi ge ännu fler barn och unga chansen att komma nära hästen. Passa på och öppna för Hästlov på din hästanläggning!

Vill din förening eller företag vara med och öppna stalldörrarna för olika Hästlovsaktiviteter under v.44? Eller finns redan inplanerade aktiviteter att visa upp? Anmäl anläggningen som Hästlovsarrangör och få tillgång till gratis marknadsföring, material och gratis goodiebags till de 100 första som anmäler sig.

Mer information om att vara en Hästlovsanläggning samt anmälan finns via länkarna nedan. Tveka inte att kontakta oss med frågor.

Hästlovsarrangör

Det enda kravet för att visa upp din anläggning är att Hästlovsaktiviteterna är gratis. Du kan självklart ta betalt för fika och annat som erbjuds, men mötet med hästen och stallet måste vara öppet för alla.

Funderar du på vad du skulle kunna erbjuda på din anläggning under Hästlovet? Det viktigaste är att ge barn och ungdomar chansen att känna doften av häst på många olika sätt, det kan till exempel vara prova-på ridning och körning, uppvisningar eller bara att umgås och pyssla med hästar i stallet.

Fakta

Hästlovet är ett initiativ från Sveriges hästorganisationer. Vi vet att det pågår en uppsjö av bra aktiviteter på våra anläggningar under hela året. Genom att sätta särskilt ljus under höstlovet vill vi visa upp hästen och få fler intresserade. Ni arrangerar era verksamheter som vanligt och vi hjälper till att sprida information och marknadsföra – win-win!

Hitta din närmaste Hästlovsöppna anläggning på kartan.

Hästlovskartan 2018

Kontaktperson
Ulrika Backan Projektledare
Hitta din organisation inom hästnäringen

Hästnäringen.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare.