Arbetsgivare i hästnäringen

Korrekta villkor och en bra arbetsmiljö kännetecknar en seriös arbetsgivare. Här hittar du tips och information om rekrytering, vad som gäller när man ska och har anställt samt information och material kring arbetsmiljö.

Morgondagens Hästjobb

HNS arbetar tillsammans med övriga organisationer inom hästnäringen för hållbara hästföretag och en trygg och attraktiv arbetsmarknad. Vi kallar satsningen Morgondagens Hästjobb.

Hitta ditt hästjobb

För många är ett arbete med hästar ett drömjobb. Här hittar du mer information om yrken inom hästnäringen och var du kan utbilda dig.

Schyssta arbetsvillkor

Se till att hästjobbet verkligen blir ditt drömjobb! HNS arbetar tillsammans med övriga organisationer för en proffessionell näring som har schyssta villkor på arbetsplatserna.

Kvalitetssäkrade hästgymnasium

HNS och Hästnäringens Yrkesnämnd (HYN) arbetar tillsammans för att ta fram ett kvalitetssystem för…

Kvalitetssäkrade hästverksamheter

Tillsammans med LRF Häst genomför vi ett projekt för att skapa en kvalitetssäkring för hästverksamheter.

Hästföretagarcentrum

Inom samverkans formen Hästföretagarcentrum erbjuds utbildningar, digitala verktyg samt rådgivning för hästföretagare i hela landet.

Finansieringsstöd

Företag och föreningar i hästnäringen har goda möjligheter att söka ekonomiskt stöd för att utveckla verksamheten. Här samlar och beskriver vi de möjligheter som finns samt tipsar om aktuella utlysningar.
Hitta din organisation inom hästnäringen

Hästnäringen.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare.